Ravintola Suomenlinnan Panimo

Ravintola Suomenlinnan Panimo sijaitsee 15 minuutin merimatkan päässä Helsingin Kauppatorin rannasta, heti Suomenlinnan päälaiturin edessä. Panimoravintolamme tarjoaa viehättävän perinteiset ja historialliset puitteet yritystilaisuuksien, kokousten ja koulutustilaisuuksien pitoon sekä erilaisten juhlien ja illallistilaisuuksien viettoon. Suomenlinna on erinomainen vaihtoehto myös tyky- ja virkistyspäivien pitopaikaksi.

Kabinetti on 20-paikkainen muusta ravintolasta erillinen tunnelmallinen ja valoisa tila, jossa kokous- tai illallisvieraille voidaan taata rauhallinen ympäristö tärkeiden asioiden läpikäymiselle tai ystävien ja perheenjäsenten seurasta nauttimiselle. Tilan varusteluihin kuuluvat fläppitaulu, dataheitin ja wlan-yhteys. Kabinettia voi varata yksityiskäyttöön ympäri vuoden.

Ravintola Suomenlinnan Panimon perustana ovat ensiluokkaiset raaka-aineet. Ruokatuotteisiimme vaikutteita antavat jo linnoitussaaren historian perusteella skandinaaviset ja venäläiset perinteet, jotka yhdistämme klassiseen, mannermaiseen keittiöön. Tavoitteemme on tuottaa vieraillemme maukkaan ruoan, juoman, miljöön ja palvelun kautta elämyksellistä mielihyvää. Ravintolamme olutvaihtoehdot tarjoillaan kannuittain pöytiin persoonallisia viinejä ja muita juomia unohtamatta.

Tervetuloa!

Tilatiedustelu

Palaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kiireellisissä
tarjouspyynnöissä ole yhteydessä: 020 742 5350


  Kartta

  Tilat

  Seisten:

  20

  Istuen:

  20

  Omat juomat:

  Ei

  Omat ruoat:

  Ei

  Ota yhteyttä

  020 7425 307

  myynti@panimoravintola.fi

  Menu

  Haku: