Ravintolakolmion neljä vuosikymmentä

Ravintolakolmio-konserni on yli 40-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 12 yksilöllistä ravintolaa pääkaupunkiseudulla. Konserni työllistää kaikkiaan noin 150 henkeä, ja kokonaisliikevaihto vuonna 2019 oli noin 24,5 miljoonaa euroa miljoonaa euroa.

Ravintolakolmio-konserni on tunnettu omaleimaisista, jopa klassikon maineen saaneista ruokaravintoloista Helsingin keskustassa. Jokainen ravintola on yksilöllinen ja persoonallinen – aina ruokalistaa, klassikkoannoksiaan sekä eri sesonkeihin pohjautuvia teemaviikkoja myöten. Ravintolakolmion monipuolisesta tarjonnasta löytyy aina sopiva vaihtoehto niin yksityis- kuin yritysasiakkaille sekä isoihin että pienempiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Työnantajana Ravintolakolmio-konserni tunnetaan kattavista työsuhde-eduista sekä hyvistä etenemismahdollisuuksista. Yhteistyö ravintola-alan oppilaitosten kanssa on tiivistä, mikä mahdollistaa vuodessa yli 100 tulevalle ravintola-alan ammattilaiselle hyödyllisen työssäoppimisjakson opiskelun ohessa.

Konsernin vahvaa osaamista täydentävät keskeiset partner- ja avainhenkilöt, jotka ovat tiiviisti mukana kehittämässä ravintolatoimintaa yhdessä Jenni ja Joonas Keskisen kanssa. Vuonna 2016 konsernin hallitukseen ja operatiiviseen toimintaan saatiin Sami Hiltunen, joka keittiötoimenjohtajana omalta osaltaan johdattaa yritystä kohti tulevaisuuden uusia tuulia.

Kolmioravintolat on neljässä vuosikymmenessä kasvanut merkittäväksi toimijaksi Suomen ravintolamaailmassa. Kasvusta ja matkan varrella koetuista muutoksista huolimatta perheyrityksen alkuperäiset arvot näkyvät ja tuntuvat edelleen ja leimaavat vahvasti toimintaa suhteessa asiakkaisiin, henkilökuntaan kuin yhteistyökumppaneihinkin. Kiitos, että sinäkin olet mukana tällä yhteisellä matkalla.