Ainutlaatuinen elämys – kelluva panoraamaravintola Helsingissä

Meripaviljonki on puitteiltaan täysin uniikki ravintola Helsingin Hakaniemessä. Säästöpankinrannan laineilla kelluvan panoraamaravintolan ikkunoista avautuu upea merimaisema, jonka äärellä nautit kauden parhaat herkut. Meripaviljonki palvelee sekä tyylikkäänä lounas- että illallisravintolana. Meillä voit järjestää myös juhlat tai yritystilaisuudet – Helsingin kiistatta ainutlaatuisimmissa puitteissa.

Merellinen menu ja oma hummeriallas

Meripaviljonki on erikoistunut meren herkkuihin: kaloihin, äyriäisiin ja hummereihin, joita varten salissamme on oma allas. Vaikka olemme kala- ja äyriäispainotteinen ravintola, listaltamme löytyy toki myös kasvis- ja liharuokia. Sunnuntaisin katamme tasokkaan brunssin. Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Illallinen tai cocktailtilaisuus Meripaviljongissa säväyttää ja jää mieleen.

Varaa pöytä

Varaa pöytäsi isänpäivälle!

Kaikkien isien lempipäivä on sunnuntaina 10.11.2019, jolloin juhlistetaan jokaista isää. Tarjonnastamme löytyy erilaisia kokonaisuuksia moneen makuun. Tutustu isänpäivän kattauksiin tästä.

Lipunmyynti on nyt alkanut! Varaa omasi pian, sillä lippuja on rajoitetusti. Varaa liput tästä!

Rockabilly Xmas Juttis & Bygga: rokkarien pikkujoulujortsut – pääesiintyjänä Matchbox! Perjantaina 20.  joulukuuta rokataan otsikolla Rockbilly Xmas Juttis & Bygga kahden eri kerroksen ravintolasalissa yhteensä neljän bändin ja kahden tiskijukan voimin. Juttutuvassa bileet alkavat kello 21.00 ja Paasitornissa tuntia myöhemmin. Bändit esiintyvät kahdessa kerroksessa porrastetusti. Lue lisää tästä >> 

Helsingin Eläintarhanlahdella avautui uniikki, kelluva kesäterassi

Meripaviljongin terassilla nautitaan juomasta ja ruoasta merellisissä tunnelmissa.

Helsinki sai uusimman merellisen terassinsa, kun Hakaniemen Säästöpankinrannassa avautui ainutlaatuinen kelluva kesäterassi. Aurinkoisella Meripaviljongin terassilla voi nauttia merellisten näkymien ja kesäisten juomien lisäksi herkullisia ruoka-annoksia. Meripaviljongin terassi on kiinnittynyt toiseen kelluvaan rakennukseen, kala- ja äyriäisravintola Meripaviljonkiin. Terassille paistaa aurinko koko päivän ja hienon lisän tunnelmalle tuo Eläintarhanlahdella toukokuussa 2019 käynnistettävä suihkulähde. Lasikaiteinen terassi on katettu markiisein ja viileinä iltoina sytytetään kaasulämmittimet. Uusi terassi sopii niin kesäiltapäivien ja -iltojen viettoon raikkaita juomia nauttien kuin rennoksi ruokailumiljööksi. ”Kesälistaltamme suosittelen ruokailijoille Rapu-Smörrebrödiä, savustettua kotimaista taimenta ja äyriäisvalikoimamme antimia. Terassilla maistuu varmasti myös Pohjolan bouillabaisse – meidän versiomme välimerellisestä keittoklassikosta”, suosittelee Meripaviljonkia operoivan Ravintolakolmio-konsernin kentän johtaja Joonas Keskinen. Niin juomat kuin ruoka-annokset tilataan terassin itsepalvelutiskiltä. Terassille kuljetaan yli kuusimetristä siltaa pitkin Säästöpankinrannasta. Paikalle voi navigoida myös omalla veneellä, sillä ravintola Meripaviljongilla on kuusi omaa venepaikkaa.

Uusi terassi elävöittää Hakaniemen aluetta

”Odotamme uudelle terassille niin lähialueen asukkaita kuin kauempaa tuleviakin. Onhan terassirakennelma täysin uniikki laatuaan. Uusi terassi palvelee loistavasti myös Helsinki Congress Paasitornin asiakkaita ja on luonteva osa Hakaniemen käynnissä olevaa kehityshanketta”, toteaa Paasitornin johtaja Osku Pajamäki. ”Ravintola Meripaviljonki tyylikkäine terasseineen elävöittää positiivisella tavalla kaupunkikuvaa ja tukee samalla Helsingin vastikään julkistettua merellistä strategiaa”, Pajamäki jatkaa.

Tietotaito laivanrakennusalalta

Meripaviljongin kelluvalla terassilla asiakas tuntee olevansa kuin merellä, vaikka terassi pysyykin tukevasti paikoillaan. Terassia reunustavat lasiset kaiteet takaavat asiakkaille esteettömän merinäköalan joka suuntaan, aina Töölönlahdelle asti. Kelluvan julkisen rakennuksen rakentaminen on maassamme ainutlaatuista sekä teknisesti että arkkitehtonisesti. Rakentamisessa on hyödynnetty laivanrakennusalalta tuttuja kestäviä ja innovatiivisia ratkaisuja. Pääsuunnittelija on arkkitehti Simo Freese, joka on suunnitellut myös emoravintola Meripaviljongin. Rantavalliin ja ravintola Meripaviljonkiin kiinnittyvä terassi on rakennettu raumalaisella Rauma Marine Constructions -telakalla, joka on toteuttanut hieman samantyyppisiä kelluvia rakennusprojekteja muun muassa Arabiemiraatteihin.

Terassin rakennuttaja on Helsinki Congress Paasitorni, ravintoloitsijana toimii Ravintolakolmio-konserni.

Meripaviljongin terassi on auki aamupäivästä iltaan, sään mukaan. Terassi on suunnattu kuluttaja-asiakkaille, mutta tila on varattavissa myös yritysten yksityisiin aamiaistilaisuuksiin.

Lisätietoja: Joonas Keskinen, Ravintolakolmio-konserni, kentän johtaja, Senior Partner, puh. 040 738 4087 , s-posti joonas.keskinen@ravintolakolmio.fi Osku Pajamäki, Helsinki Congress Paasitorni, toimitusjohtaja, puh. 050 555 5245, s-posti osku.pajamaki@paasitorni.fi

Meripaviljongin terassi, Säästöpankinranta 3, Helsinki

• 150 asiakaspaikkaa • katettu sähkökäyttöisin markiisein, varustettu kaasulämmittimin • esteettömästi yhteydessä Ravintola Meripaviljonkiin, jonka puolella sijaitsee esim. inva-wc • vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin arkiaamupäivisin • rakennettu Rauma Marine Constructions -telakalla. • kooltaan 207-neliöinen, sisältäen 13 neliön myyntialueen ja kaksi wc-tilaa • 20 metriä pitkä, 15 metriä leveä, päämateriaaleja teräs, kupari ja lasi • pääsuunnittelija arkkitehti Simo Freese

Meripaviljonki on vuonna 2015 avautunut kelluva panoraamaravintola Eläintarhanlahdella, Hakaniemessä. Ravintola tarjoaa kauden parhaita merellisiä herkkuja upean näkymän äärellä. Ravintolassa on 200 asiakaspaikkaa. Meripaviljongin terassi saapuu täydentämään ravintolakokonaisuutta keväällä 2019. Terassi on avoinna toukokuulta kesän loppuun.

#kelluvakesäterassi #meripaviljonki @meripaviljonki

Yhteystiedot

Ravintola Meripaviljonki
Säästöpankinranta 3
00530 Helsinki

WWW
https://www.ravintolameripaviljonki.fi/

AVOINNA
Katso aukioloajat kotisivuiltamme!

PÖYTÄVARAUKSET

020 7425 320
meripaviljonki@graniittiravintolat.fi

TOIMITUSJOHTAJA, SENIOR PARTNER
Joonas Keskinen
+358 (0)40 738 4087
joonas.keskinen(at)ravintolakolmio.fi

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ
Jani Korpihete
jani.korpihete(at)graniittiravintolat.fi

Ota yhteyttä

020 7425 320

meripaviljonki@graniittiravintolat.fi

Menu

Haku: