Ainutlaatuinen elämys – kelluva panoraamaravintola Helsingissä

Meripaviljonki on puitteiltaan täysin uniikki ravintola Helsingin Hakaniemessä. Säästöpankinrannan laineilla kelluvan panoraamaravintolan ikkunoista avautuu upea merimaisema, jonka äärellä nautit kauden parhaat herkut. Meripaviljonki palvelee sekä tyylikkäänä lounas- että illallisravintolana. Meillä voit järjestää myös juhlat tai yritystilaisuudet – Helsingin kiistatta ainutlaatuisimmissa puitteissa.

Merellinen menu ja oma hummeriallas

Meripaviljonki on erikoistunut meren herkkuihin: kaloihin, äyriäisiin ja hummereihin, joita varten salissamme on oma allas. Vaikka olemme kala- ja äyriäispainotteinen ravintola, listaltamme löytyy toki myös kasvis- ja liharuokia. Sunnuntaisin katamme tasokkaan brunssin. Meillä nautit ensiluokkaisesta tarjoilusta, maukkaasta ruoasta ja ruokiin sopivista viineistä meren syleilyssä. Illallinen tai cocktailtilaisuus Meripaviljongissa säväyttää ja jää mieleen.

Meripaviljongin terassi kutsuu viihtymään!

Meripaviljongin 150 paikkainen terassi täydentää vuonna 2015 valmistunutta ravintola Meripaviljonkia ainutlaatuisesti. Maan ensimmäiseen kelluvaan julkiseen rakennukseen kiinnitettiin suuri lisäosa, joka on myöskin kelluva. Helsingin merellinen terassi täydentää Säästöpankinrantaa upeasti.

Meripaviljongin terassilla tuntee olevansa kuin merellä, tai ainakin meren päällä. Rakennuksen hento kellunta viimeintään muistuttaa, missä ollaan. Lasikaiteinen terassi on katettu markiisein ja viileinä iltoina sytytetään kaasulämmittimet. Terassi on auki aamusta iltaan sään mukaan ja tilanteet huomioon ottaen. Terassille paistaa aurinko koko päivän!

Ravintolaan pääsee mukavasti julkisilla kulkuneuvoilla: raitiovaunut 1, 3, 6, 7 ja 9 sekä linja-autot että metro pysähtyvät Hakaniemessä. Kaikki pysäkit sijaitsevat parin sadan metrin säteellä. Lisäksi voit tulla omalla autolla, maksullista parkkitilaa löytyy kadun varsilta. Voit saapua ravintolaamme myös omalla veneelläsi. Ravintolassa on venelaituri asiakkaitamme varten.

Vuokraa vene käyttöösi!

Meripaviljonki ja Skipperi -venevuokrausyhtiö aloittivat yhteistyön keväällä 2021. Voit vuokrata Skipperin veneen Meripaviljongin laiturista, jossa on varattuna jopa neljä venepaikkaan vuokraveneille. Vuokraus onnistuu helposti vaikka päivän ajaksi.

Skipperin sovelluksen käyttäjät saavat Meripaviljongista – 20 % edun ruoasta ja juomasta sovellusta näyttämällä. Tämän helpompaa veneen vuokraus ja ravintolaillallinen ei voi olla!

Tutustu Skipperiin tarkemmin >

Yhteystiedot

Ravintola Meripaviljonki
Säästöpankinranta 3
00530 Helsinki

WWW
https://www.ravintolameripaviljonki.fi/

AVOINNA
Katso aukioloajat kotisivuiltamme!

PÖYTÄVARAUKSET

020 7425 320
meripaviljonki@graniittiravintolat.fi

TOIMITUSJOHTAJA, SENIOR PARTNER
Joonas Keskinen
+358 (0)40 738 4087
joonas.keskinen(at)ravintolakolmio.fi

Ota yhteyttä

020 7425 320

meripaviljonki@graniittiravintolat.fi

Menu

Haku: