Lounge keskellä Helsinkiä

Lasipalatsin Lounge palvelee asiakkaitaan Lasipalatsin toisessa kerroksessa, Ravintola Lasipalatsin yhteydessä.  Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa; klassikkodrinkkien ohella baarimme tarjoilee niin makuhermoja herätteleviä cocktaileja kuin lasillisen laadukasta viiniäkin, alkoholittomia juomia unohtamatta. Lisäksi tarjolla on pientä suolaista. Aterian jälkeen voit piipahtaa vielä digestiiville tai jatkaa iltaasi pidempäänkin.

Kokouspaketit Helsinki

Onnistunut kokous alkaa puhelinsoitosta.

Tiesitkö, että Ravintolakolmiolla on useita erikokoisia kokous- ja seminaaritiloja 1-1000 hengelle Helsingissä. Kokouspaketeilla nopeutat ja helpotat kokousten järjestämistä. Osaava henkilökuntamme räätälöi juuri teidän tarpeisiin sopivan ratkaisun. Kysy kokouspaketeista ja tiloista lisää myyntipalvelustamme!

Seminaari ja Seminaaritilat Helsingissä

Vuokrattavissa on myös seminaaritiloja Helsingissä, jotka sopivat täydellisesti seminaarien ja luentojen pitämiseen. Ravintolakolmio auttaa mielellämme erilaisten seminaarien järjestämisessä ja organisoinnissa. Esittelemme vapaat seminaaritilat ja kerromme lisää- ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Lasipalatsin Lounge
Mannerheimintie 22-24
00100 Helsinki

WWW
https://www.ravintolalasipalatsi.fi/drinkkibaari-helsinki/

AVOINNA
Katso aukioloajat kotisivuiltamme!

PÖYTÄVARAUKSET

020 742 4290
ravintola@ravintolalasipalatsi.fi

TOIMITUSJOHTAJA, SENIOR PARTNER
Joonas Keskinen
+358 (0)40 738 4087
joonas.keskinen(at)ravintolakolmio.fi

Ota yhteyttä

020 742 4290

ravintola@ravintolalasipalatsi.fi

Menu

Haku: