Paasiravintola on historiallisen Paasitornin sydämessä sijaitseva korkeatasoinen ja arvostettu tilausravintola ja juhlatila. Paasiravintolan sijainti Siltasaaressa, Hakaniemen kyljessä, Eläintarhanlahden rannalla on luonnonkaunis ja samalla keskeinen. Teatterien ja meren läheisyys, 1920-luvun alkuperäiseen tyyliin huolella entisöity miljöö ja talon tarinat tekevät Paasiravintolasta tunnelmaltaan ja ilmapiiriltään ainutlaatuisen koko Helsingissä.

Kokouspaketit Helsinki

Onnistunut kokous alkaa puhelinsoitosta.

Tiesitkö, että Ravintolakolmiolla on useita erikokoisia kokous- ja seminaaritiloja 1-1000 hengelle Helsingissä. Kokouspaketeilla nopeutat ja helpotat kokousten järjestämistä. Osaava henkilökuntamme räätälöi juuri teidän tarpeisiin sopivan ratkaisun. Kysy kokouspaketeista ja tiloista lisää myyntipalvelustamme!

Seminaari ja Seminaaritilat Helsingissä

Vuokrattavissa on myös seminaaritiloja Helsingissä, jotka sopivat täydellisesti seminaarien ja luentojen pitämiseen. Ravintolakolmio auttaa mielellämme erilaisten seminaarien järjestämisessä ja organisoinnissa. Esittelemme vapaat seminaaritilat ja kerromme lisää- ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Paasiravintola
Paasivuorenkatu 5 A
00530 Helsinki

WWW
https://www.paasitorni.fi/ravintolat/paasiravintola/

AVOINNA
Katso aukioloajat kotisivuiltamme!

PÖYTÄVARAUKSET

020 7425 350
myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi

TOIMITUSJOHTAJA, SENIOR PARTNER
Joonas Keskinen
+358 (0)40 738 4087
joonas.keskinen(at)ravintolakolmio.fi

Ota yhteyttä

020 7425 350

myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi

Menu

Haku: