Paasin Kellari on 1950-luvun henkeen modernisti ja inspiroivasti sisustettu ravintola seurueiden buffetruokailuihin sekä ilmeikkäisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Aamuisin Paasin Kellari toimii hotelli Scandic Paasin aamiaistilana. Ravintola palvelee tarvittaessa myös Paasitornin kokousvieraita. Nostalgisella sirkustunnelmalla viritetty Paasin Kellari on ilo ja elämys.

Varaa pöytäsi isänpäivälle!

Kaikkien isien lempipäivä on sunnuntaina 10.11.2019, jolloin juhlistetaan jokaista isää. Tarjonnastamme löytyy erilaisia kokonaisuuksia moneen makuun. Tutustu isänpäivän kattauksiin tästä.

Lipunmyynti on nyt alkanut! Varaa omasi pian, sillä lippuja on rajoitetusti. Varaa liput tästä!

Rockabilly Xmas Juttis & Bygga: rokkarien pikkujoulujortsut – pääesiintyjänä Matchbox! Perjantaina 20.  joulukuuta rokataan otsikolla Rockbilly Xmas Juttis & Bygga kahden eri kerroksen ravintolasalissa yhteensä neljän bändin ja kahden tiskijukan voimin. Juttutuvassa bileet alkavat kello 21.00 ja Paasitornissa tuntia myöhemmin. Bändit esiintyvät kahdessa kerroksessa porrastetusti. Lue lisää tästä >> 

Onnistunut kokous alkaa puhelinsoitosta.

Tiesitkö, että Ravintolakolmiolla on useita erikokoisia kokous- ja juhlatiloja 1-1000 hengelle. Osaava henkilökuntamme räätälöi juuri teidän tarpeisiin sopivan ratkaisun. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Yhteystiedot

Paasin Kellari
Paasivuorenkatu 5 B
00530 Helsinki

WWW
https://www.paasitorni.fi/tilat/paasin-kellari/

AVOINNA
Katso aukioloajat kotisivuiltamme!

PÖYTÄVARAUKSET

020 7425 350
myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi

TOIMITUSJOHTAJA, SENIOR PARTNER
Joonas Keskinen
+358 (0)40 738 4087
joonas.keskinen(at)ravintolakolmio.fi

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ
Tuulia Lepistö
p. 050 469 5751
tuulia.lepisto(at)graniittiravintolat.fi

Ota yhteyttä

020 7425 350

myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi

Menu

Haku: