Ravintolakolmio 40 vuotta!

Ravintolakolmiossa kuluva vuosi on juhlavuosi, kun perheyritys täyttää pyöreät neljäkymmentä vuotta. Yritys on koko olemassaolonsa ajan ollut saman perheen omistuksessa, ja nyt jo toinen sukupolvi on ottanut ohjakset ja on valmiina luotsaamaan Ravintolakolmion kohti kultaista keski-ikää. Takana on neljä vaiherikasta vuosikymmentä, joihin mahtuu omaleimaisia klassikkoravintoloita, uusien makumaailmojen ja ruokateemojen kehittelyä, maistuvaa ja laadukasta ruokaa – ja tyytyväisiä asiakkaita.

Ravintolakolmion tarina alkoi vuonna 1979 Valkeakoskelta ravintola Hopealinjasta ja Pub Mallasrannasta, joista tuli perheyrityksen ensimmäiset kaksi ravintolaa. Seuraavana vuonna Tampereelta hankittiin ravintola Maxim. Ruoka näytteli kenties vielä tuolloin vaatimattomampaa osaa, ravintolaan kun tultiin viettämään iltaa ennen kaikkea nimekkäiden esiintyjien ja näyttävien ohjelmanumeroiden houkuttelemana. Toki ruuastakin nautittiin; mm. lämpimät leipäannokset kuten Metsästäjänleipä ja Oskarinleipä sekä perinteinen pyttipannu kuuluivat 70-luvun suosikkeihin. Vaativampaan makuun tilattiin mm. Kuha Walenskaa, merianturaa sekä Couer de filetä, joissa kaikissa oli ripaus eksotiikkaa silloisen Suomen makumaailmassa.

Ravintolakolmio löi pian itsensä läpi, ja suosio vahvisti uskoa pärjäämisestä myös pääkaupungissa. Vuodesta 1982 alkaen uusia ravintoloita avattiin eri puolille Helsinkiä, ja samaan aikaan luovuttiin Tampereen ja Valkeakosken ravintoloista. Hyväksi havaittua toimintamallia toistettiin: tinkimätön palveluasenne, halu ilahduttaa asiakkaita hyvällä ruualla viihtyisässä miljöössä sekä sisäänrakennettu yrittäjähenkisyys leimasivat jälleen perheyrityksen toimintaa. Ravintolakolmiossa asiakas oli keskiössä jo kauan ennen asiakaskeskeisyys-trendiä, ja hänen viihtymisensä oli koko henkilökunnalle kunnia-asia.

Nyt neljä vuosikymmentä myöhemmin Ravintolakolmio on tunnettu omaleimaisista, jopa klassikon maineen saaneista ruokaravintoloista Helsingin keskustassa. Jokainen ravintola on yksilöllinen ja persoonallinen – aina ruokalistaa, klassikkoannoksiaan sekä eri sesonkeihin pohjautuvia teemaviikkoja myöten. Ravintolakolmion monipuolisesta tarjonnasta löytyy sopiva vaihtoehto niin yksityis- kuin yritysasiakkaille sekä isoihin että pienempiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin – niin juhlaan kuin arkeenkin.

Jatkossakin Ravintolakolmio haluaa uudistua, kehittyä ja pysyä ajan hermolla kuuntelemalla asiakkaittensa toiveita ja hyödyntämällä innovatiivisten keittiömestarien ideoita. Kansainvälisiä ruokatrendejä seurataan tarkasti, ja niistä kehitellään yrityksen konseptiin sopivia versioita – luopumatta kuitenkaan perinteikkäistä ja suosituista klassikoista. Ravintolakolmio haluaa olla sekä tuttu ja turvallinen, mutta myös uniikki ja uusiutuva.

Kiitos ja kumarrus kuluneista vuosista! Juhlavuotta vietetään työn parissa, jotta te, hyvät asiakkaat, saatte nauttia: hyvä ruoka ja teidän viihtymisenne ovat koko Ravintolakolmiolle kunnia-asioita. Lisäksi iso kiitos kuuluu henkilökunnalle, joka on sitoutunutta, innostunutta, työlleen omistautunutta ja aidosti palveluhenkistä. Alansa ammattilaiset selvästi nauttivat työstään – ja asiakkaat pääsevät nauttimaan heidän työnsä hedelmistä. Tervetuloa juhlistamaan Ravintolakolmion 40-vuotista taivalta!

PS. Kannattaa seurata juhlavuoden teemoja ja tarjouksia sosiaalisessa mediassa sekä verkkosivuilla; pitkin vuotta on luvassa iloisia yllätyksiä ja juhlan aiheita.

Ota yhteyttä

020 7425 350

myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi

Kokous- ja juhlatilat

Lasipalatsin Bio Rex on tapahtuma- ja juhlatila aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Lämpiö 2 tarjoaa ainutlaatuiset puitteet jopa 150 hengen cocktail-tilaisuuksiin.

Teatterisalin yhteydessä on myös Lämpiö 1, joten tilat voi kätevästi vuokrata yhdessä.

Bio Rexin tilat koostuvat teatterisalista ja kahdesta lämpiöstä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä.

12 paikkainen Akvaario-kabinetti, jossa valoa tuo huoneen levyinen ikkuna.

Korkea, valoisa ja avara juhlatila tarjoaa esteettömät maisemat Mannerheimintielle ja Lasipalatsin Laiturille.

12 paikkainen Kokko-kabinetti on yksi uusimmista kabineteistamme.

16 paikkainen Rewell-kabinetti on yksi uusimmista kabineteistamme.

Kokko-kabinetti sopii kokoustamiseen niin aamiais-, lounas- kuin illallisaikaan.

Helsingin Meripaviljonki on ravintola ja juhlatila, joka kelluu Hakaniemessä Siltasaaren rannassa.

Ravintolat

Lasipalatsin Bio Rex on keskellä kaikkea. Ainutlaatuinen tapahtuma- ja juhlatila Helsingissä.

Suomalaista ruokaa keskellä Helsinkiä

Cocktail baari keskellä Helsinkiä

Kahvila Helsingin keskustassa

Meripaviljonki on erikoistunut meren herkkuihin: kaloihin, äyriäisiin ja hummereihin, joita varten salissamme on oma allas.

Graniittilinna on tunnettu maukkaista ja herkullisista ruoistaan, ensiluokkaisesta palvelustaan sekä tunnelmallisesta miljööstään.

Paasiravintola on historiallisen Paasitornin sydämessä sijaitseva korkeatasoinen ja arvostettu tilausravintola ja juhlatila.

Paasin Kellari on 1950-luvun henkeen modernisti ja inspiroivasti sisustettu ravintola seurueiden buffetruokailuihin.

Herkullisten antipastojen lisäksi meiltä löytyvät runsaat salaatit sekä herkulliset roomalaiset levypizzat.

Perinteiset ja historialliset puitteet yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja koulutustilaisuuksiin.

Menu

Haku: