Kaikissa ruokaravintoloissamme otetaan koronapassi käyttöön pe 26.11 alkaen.

 

Arvoisat asiakkaat!

Olemme päättäneet seurata pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän 23.11.2021 antamaa suositusta ja alamme kysymään koronapassia Ravintolakolmio-konsernin ruokaravintoloissa pe 26.11.2021 alkaen. Koronapassin lisäksi huolehdimme voimassa olevista hygieniamääräyksistä ja henkilökuntamme pitää maskia asiakastiloissa työskennellessään. Koronapassia olemme jo käyttäneet ravintola Juttutuvan bändi-illoissa sekä useammissa yksityistilaisuuksia syksyn aikana ja niin me kuin asiakkaat ovat kokeneet sen positiiviseksi asiaksi. Koronatilanteen nyt pahentuessa haluammekin laajentaa sen käyttöä myös muihin aikoihin.

 

Tiedotamme koronapassin käytöstä ravintoloiden nettisivuilla, ravintoloiden ulko-ovissa, sosiaalisen median tileillä ja lisäksi myyntipalvelumme on yhteydessä tuleviin isompiin varauksiin ennen tilaisuutta. Mikäli teillä herää asian suhteen kysyttävää, voitte laittaa viestiä myyntipalveluumme (myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi)

Passit tarkastetaan aina ravintoloiden aukioloaikoina. Yksityistilaisuuksien osalta asia sovitaan erikseen myyntipalvelumme (myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi) kanssa.

Passin lisäksi voimme tarkastaa henkilöllisyyden. Velvollisuus esittää koronapassi koskee 16 vuotta täyttäneitä.

Tarkastuspisteet vaihtelevat ravintoloittain; lähtökohtaisesti tarkastamme passit jo sisään tullessa, mutta voimme tarkastaa niitä myös pöydissä.

Tietoja ei säilytetä eikä käytetä muuhun tarkoitukseen. Koronapassi tarkastetaan THL:n hyväksymällä lukijaohjelmalla.

Myös paperinen todistus kelpaa, taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi ja QR-koodi. Koronapassin voi ladata puhelimeen tai tulostaa osoitteesta www.kanta.fi

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ymmärryksestä ja yhteistyöstä!