Lasipalatsin Bio Rex on tapahtuma- ja juhlatila aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Lasipalatsin Bio Rex on tapahtuma- ja juhlatila aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tarjoamme ainutlaatuisten ja juuri uudistettujen tilojen lisäksi korkeatasoiset ravintolapalvelut ja kattavat ohjeispalvelut. Tapahtuma- ja ravintolapalveluista vastaa samassa kiinteistössä toimiva Ravintola Lasipalatsi. Lasipalatsin Bio Rex on osa Amos Andersonin taidemuseo Amos Rexiä.

Lasipalatsin Bio Rexin tilat koostuvat teatterisalista ja kahdesta lämpiöstä, jotka saa tarvittaessa yhdistettyä. Lämpiöiden sijainti lähellä teatterisalia tarjoaa joustavat mahdollisuudet suunnitella tapahtumia. Lasipalatsin Bio Rexin tiloissa voidaan järjestää 60-550 vieraan tilaisuuksia.

Alun perin vuonna 1936 valmistuneen elokuvateatterin sali on vastikään remontoitu moderniksi tapahtumatilaksi kunnioittaen kuitenkin tilan arvokasta historiaa. Teatterisalia lähinnä oleva lämpiö on korkea ja sen suurista ikkunoista aukeavat huikeat näkymät kohti Eduskuntataloa. Mannerheimintien puoleisen lämpiön ikkunarivistö taas tuo kaupungin sykkeen aivan lähelle.

Lasipalatsin Bio Rexin uniikeissa tiloissa voidaan järjestää tilaisuuksia kokouksista konferensseihin ja gaalaillallisista yritysjuhliin – yksityisistä elokuvanäytöksistä puhumattakaan. Tapahtumatiimimme auttaa mielellään tapahtumanne järjestelyissä ja toteutuksessa. Bio Rexissä järjestetty tapahtuma tullaan varmasti muistamaan.

 

Tilatiedustelu

Palaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kiireellisissä
tarjouspyynnöissä ole yhteydessä: 020 742 5350


  Kartta

  Tilat

  Seisten:

  550

  Istuen:

  550

  Omat juomat:

  Ei

  Omat ruoat:

  Ei

  Menu

  Haku: