Lasipalatsin Bio Rex on tapahtuma- ja juhlatila aivan Helsingin ydinkeskustassa.

Lasipalatsin Bio Rex on tapahtuma- ja juhlatila aivan Helsingin ydinkeskustassa. Tarjoamme ainutlaatuisten ja juuri uudistettujen tilojen lisäksi korkeatasoiset ravintolapalvelut ja kattavat ohjeispalvelut. Tapahtuma- ja ravintolapalveluista vastaa samassa kiinteistössä toimiva Ravintola Lasipalatsi. Bio Rex on osa Amos Andersonin taidemuseo Amos Rexiä.

Vuonna 1936 alun perin valmistunut elokuvateatteri on uudistettu moderniksi teatterisaliksi kunnioittaen tilan arvokasta historiaa. Yhteensä 550 paikkainen teatterisali soveltuu tekniikkansa puolesta moniin erilaisiin kokouksiin, seminaareihin ja muihin tapahtumiin.

Aivan teatterisalin yhteydessä on korkeakattoinen Lämpiö 1, joten tilat voi kätevästi vuokrata yhdessä. Tilat toimivat erinomaisesti siten, että puhujaosuus, yksityinen elokuvanäytös tai muu esitys järjestetään elokuvasalissa ja kahvi- tai cocktail-tarjoilu toteutetaan lämpiön puolella. Tapahtumissa, joissa tilat yhdistetään, vierasmäärä voi maksimissaan olla 350 henkeä. Tarvittaessa tiloihin voidaan vielä yhdistää Lämpiö 2, jolloin kokonaiskapasiteetti kasvaa 550 vieraaseen.

Tapahtumatiimimme auttaa mielellään tapahtumanne järjestelyissä ja toteutuksessa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Tilatiedustelu

Palaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kiireellisissä
tarjouspyynnöissä ole yhteydessä: 020 742 5350


  Kartta

  Tilat

  Seisten:

  350

  Istuen:

  200

  Omat juomat:

  Ei

  Omat ruoat:

  Ei

  Menu

  Haku: